Nyheter


Ali Taleb tar karriärens första förlust på PFL Europe

Publicerat 12 april, 2023

By Tobias Lindkvist

SLOGANObesegrade svenske Ali Taleb mötte just Khurshed Kakhorov i en av bantamviktssemifinalerna på kvällens PFL Europe i Paris.

Taleb startade starkt med en vass boxningskombination som golvade motståndaren. Svensken gick direkt på ett submissionförsök men hamnade själv på rygg.

I andra ronden gasade Kakhorov på rejält och pressade Taleb med träffsäker och stenhård striking. Svensken försvarade sig men var nära att avslutas innan ronden slutade.

I tredje ronden gjorde Kakhorov vad han skulle för att till slut vinna matchen via enhälligt domslut med 29-28, 29-27 och 29-27 på domarnas poängkort.

”Han är väldigt stark,” sa Kakhorov efter matchen. ”Jag tänkte ’vem fan är den här killen?.”

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Ali Taleb har nu ett 9-1 record

Kakhorov gick in i kvällens match med två raka segrar, senast via domslut över Moktar Benkaci.

Härnäst kommer han möta Frans Mlambo på PFL Europe Championship i Dublin, där de kommer att göra upp om PFL:s Europeiska titel och mer än en miljon svenska kronor i prispengar.

Ali Taleb har två segrar i PFL, inklusive en spektakulär knockoutvinst över Kenji Bortoluzzi i juli.

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Ali Taleb tar karriärens första förlust på PFL Europe dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela