Idag ser vi Allstars Fight Night 2 gå av stapeln i Stockholm. Kimura är på plats för att rapportera från galan.

Allstars Fight Night 2 – Megic Mike vs. Ralle Ralz 2

Den mest uppmärksammade matchen på galan är utan tvekan den mellan tiktokstärnan Megic Mike och Ralle Ralz. De två har tidigare möts under ett ”sparringevent” på Redline Training Centre i Malmö. Tillställningen blev senare polisanmäld. Nu tas det dock till en mer kontrollerad miljö på Allstars andra fightgala.

Mike berättade under en intervju med kimura att han väger 159 kg medans Ralle ligger på 130 kg. Mike berättade ven att han planerar att fortstta på fightingspåret, trots att han inte anser sig själv kunna kallas fighter i nuläget.

Jag vet inte om ni kan kalla mig fighter. Men jag ska bli en fighter. Jag ska inte säga eller kalla mig själv för fighter. Men jag har alltid älskat kampsport. Ända sedan jag var barn. När jag var liten hämtade min mamma en Kungfu tränare som tränade mig och min syskon hemma. Jag har alltid älskat fighting.

Liam Pitts går sin tredje MMA-match

Liam Pitts är sist ut på underkortet i vad som blir hans tredje amatörmatch. Mot honom ställs Andreas Forsberg. Matchen går i bantamvikt under A-klass regler.

Pitts syntes senast när han besegrade Enes Ahmemulic via domslut på Fight Club Rush 16 tidigare i år. Under en intervju med kimura berättade han att planen är att så snabbt som möjligt röra sig från amatörscenen över till proffs.

Men vi får se jag tänker inte att vara kvar på amatörscenen så länge till. Det blir proffs snart.

Kanske kan en vinst på Allstars Fight Night 2 vara knuffen som får Pitts in till proffsscenen?

”Machete” tillbaka i buren

Det hettade till rejält när Sakhi ”Machete” Qambari och Sammy N’Dungu  stod öga mot öga under gårdagens presskonferens. Qambari avslutade deras staredown med en rejäl knuff. N’Dungu skakade av sig provokationen och svarade med ett leende.

Matchen går i fjädervikt med proffsregler och är den sista innan huvudmatchen. Det blir Qambaris tredje framträdande som proffs, medans N’Dungu går sin debut.

Resultat (uppdateras)

Huvudkort

Megic Mike vs. Ralle Ralz 2 (Superfight)
Sakhi Qambari vs. Sammy N’Dungu (proffs, fjädervikt)
David Olsak vs. Hama Dara (proffs, catchvikt 63 kg)
Tobias Bohlin vs. Afrim Thaqi (proffs, fjädervikt)

Underkort

Liam Pitts vs. Andreas Forsberg (A-klass, bantamvikt)
Najib Adams vs. Diego Lopez (A-klass, lätt tungvikt)
Jennifer Ankerud vs. Ieva Kupca (A-klass, lättvikt)
Mukhammad Eskirkhanov vs. Alexander Håkansson (A-klass, weltervikt)
Sukhrob Cobra Tokhirov vs. Norbert Nagel (A-klass, lättvikt)
Benjamin Gonzalez besegrade Jack Elmer via enhälligt domslut (3-0)
Fadi Farag besegrade Linus Lagelius via TKO (slag) i rond 2
Sina Qurbani besegrade Mohammad Anvari via enhälligt domslut (3-0)

The post Allstars Fight Night 2: Fullständiga resultat från galan med Liam Pitts och Megic Mike appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela