Fight Club Rush 15 närmar sig med stormsteg och kortet börjar färdigställas. Det senaste tillskottet till galan i Stockholm är Amir Malekpour.

Amir Malekpour ställs mot Mack Promanee

Den tidigare EM-guldmedaljören Malekpour genomförde sin professionella debut 2019. Veteranen Martin Fouda stod för motståndet och den förstnämnda tog hem segern via domslut. Sedan dess har  Malekpour varvat förluster med vinster. Den senaste matchen ägde rum i maj, förra året. Under FCR 12 ställdes Malekpour mot Safiullah Husseini. Den sistnämnda inledde starkast, men Malekpour tog över matchbilden mer och mer. Efter tre ronder gav samtliga poängdomare segern till Malekpour. Han står nu med ett totalt matchfacit som lyder 3-2-0.

För motståndet står den grapplingorienterade dansken Mack Promanee. Den 26 åriga dansken fick en tuff start på sin proffskarriär med två raka förluster under Cage Warriors flagg. Sedan dess har det gått spikrakt uppåt för dansken. Fyra raka vinster har det och i en av matcherna stod Sveriges Oskar Jaskari för motståndet. Samtliga av Promanees vinster har kommit på hemmaplan i Danmark.

Fighten kommer gå av stapeln under organisationens andra besök till Stockholm. Den 25 februari äger FCR 15 rum på Quality Hotel Friends i Solna. Dörrarna till galan öppnar 16:00 och biljetter till eventet finns tillgängliga här.

FCR 15: Preliminärt matchkort

Bernardo Sopai vs. Julien Lopez (titelmatch i bantamvikt)
Alexander Lööf vs. Fernando Flores
Wasi Adeshina vs. Glenn McVeigh
Moe Ahmadi vs. Patrik Pietilä
Christian Stigenberg vs. Simon Seiler
Amir Malekpour
Hecher Sosa vs. Frederik Skov Strauss
Liam Pitts vs. David Hedlund (A-klass)

The post Amir Malekpour återvänder för Fight Club Rush 15 appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela