Ben Askren (19-2, 1 NC) är sugen på revansch mot Jake Paul, detta i samband med den sistnämndes signering för MMA-organisatinen PFL.

Ben Askren vs. Jake Paul 2

Nyligen stod det klar att Jake Paul skrivit på för PFL. Han beräknas gå match redan i år och en tidigare motståndare är sugen på att välkommna honom till sporten. Det var på Twitter Ben Askren skrev att han gladeligen skulle ta en match mot Paul i MMA.

Trots viljan finns det fortfarande problem mellan Askren och chanseen att ta revansch. Han förklarar att när han pensionerade sig så ”frös” hans kontrakt med UFC. Alltså skulle han behöva slutföra sin förpliktelser till UFC innan han skulle kunna röra sig till en annan organisation.

Well that would be delightful, but my UFC contract froze when I retired. Lots of hurdles to clear, someone take care of those for me and I’d love to rub his face in the canvas for a while. https://t.co/GEtqNDf0NS

— Funky (@Benaskren) January 5, 2023

Avslutade karriären efter att kroppen började säga emot

Askren lyckades inte avsluta karriären som han hade hoppats. Två raka förluster, båda via avslut, blev det när han tog beslutet att ta ett steg tillbaka. Sedan hade han problem med kroppen, framförallt med sin höft som han var tvungen att byta ut genom en operation.

Så även om han skulle vilja komma tillbaka är det frågan om det skulle vara möjligt att komma loss från sitt kontrakt med UFC för att sedan träna till en match mot Paul.

Askren är idag 38 år gammal. Vad tror ni? Vill ni se ett returmöte mellan de två i MMA?

The post Ben Askren är villig att gå returmöte mot Jake Paul i MMA appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela
Generated by Feedzy