Bo Nickal är bokad för en ny match och motståndaren är den största underdog som någonsin tävlat i UFC.

Bo Nickal enorm favorit

Det var längesedan en fighter kom in i UFC med så stor hajp som Bo Nickal. Så gott som en superstjärna på den inhemska brottningsscenen gick han sin första MMA-match 2022. Sedan dess har han hunnit med fyra matcher, där samtliga slutat med vinst. I mars debuterade han för UFC och besegrade Jamie Pickett. Trots viss kontrovers var många imponerade av prestationen. Nu i helgen går han sin andra match för organisationen.

På UFC 290 möter han Valentine Woodburn, detta efter att den ursprungliga motståndaren Tresean Gore dragit sig ur. Woodburn är obesegrad i sina sju matcher och debuterar för UFC nu med sin match mot Nickal. Bettingsidorna har nu sagt sitt gällande matchen. Nickal är den största favoriten i UFC’s historia.

Enligt somliga sidor ger en vinst för Woodburn upp till 12 gånger pengarna.

Hajpen i UFC

Nickal har trots sin korta MMA-karriär länge tränat med American Top Team. ATT är ett av världens mest erkända MMA-gym med fighters som Dustin Poirier, Yoel Romero, Andrei Arlovski och Jorge Masvidal.

Sina fyra matcher har han alla vunnit med enkelhet och visat upp sin avancerade brottning på ett sätt som tidigt fick folk att jämföra honom med fighters som Khamzat Chimaev.

Hur långt tror ni Nickal går i UFC?

The post Bo Nickal är största bettingfavoriten i UFC’s historia appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela