Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/6/b/bjjtv.se/httpd.www/wp-content/plugins/og/includes/iworks/class-iworks-opengraph.php on line 331
Camila Rivarolas avslöjande om motståndaren: ”Vi har sparrats ett par gånger”Välkommen till Maximum Sports

Nyheter


Camila Rivarolas avslöjande om motståndaren: ”Vi har sparrats ett par gånger”

Publicerat 12 augusti, 2022

By Sebastian Vendel-MartinezRedan ikväll är det dags för den tvåfaldiga svenska kickboxningsmästaren Camila Rivarola (4-3-1) att gå sin nästa MMA-match i Combate Global! Rivarola ställs mot fransyskan Claire Lopez (6-4) – som Rivarola är väl bekant med. ’

Det är inte enbart någon som Rivarola har haft på sin radar, men någon som svenskan gått många ronder sparring med. 

– Vi har sparrats ett par gånger, när jag bodde i Frankrike i fem år, avslöjar Rivarola för Maximum Sports. Så vi har sparrats ett par gånger… sedan så är vi kanske inte bästa kompisar… men hon är explosiv, aktiv, aggressiv, så jag räknar med att det blir en tuff match. 

Läs mer

Dustin Poirier vill fightas – Här är fem potentiella motståndareHåkon Foss öppnar upp om den galna karriären: ”Kill or be killed!”Kritikstorm mot svensk MMA-sajt – läsare rasar mot artikel fylld av homofobiWolf Fight Promotion debuterar i ny svensk stad med femte galan!

Aktivitet blir vägen till seger

Lopez är en mycket erfaren fighter som har tävlat i Bellator och som har slagit bland andra svenska Anna Astvik. Fransyskan äntrar matchen med segrar i två utav sina tre senaste matcher, den enda förlusten är mot den obesegrade, nuvarande UFC-fightern Yazmin Jauregui

Enligt Rivarola är Lopez en av hennes mest allsidiga motståndare och presenterar unika problem att klura ut. 

– Hon brukar försöka jobba med mycket brottning, hon är ganska all round så man får liksom vara beredd på att det kommer från alla håll. Hon har ju kört boxning också, så man får vara beredd på allt. 

Rivarola kommer dock från en vinst över Stephanie Frausto – en fighter med två gånger så många matcher som svenskan. 

Oavsett vad som slängs åt hennes håll så kommer Rivarola hålla sig rörlig och borta från fara. 

– Jag tror [att jag säkrar segern] genom mycket aktivitet… ja mycket aktivitet tror jag, det är liksom min starka sida att kunna trötta ut henne och jobba träffsäkert. 

Hur slutar Camila Rivarola vs Claire Lopez? 

Inlägget Camila Rivarolas avslöjande om motståndaren: ”Vi har sparrats ett par gånger” dök först upp på Välkommen till Maximum Sports.

Dela
Generated by Feedzy