Christopher Bajo kommer att kliva in i fiendens territorium då han möter Luka ”The Bandit” Lakić i Serbien. Bajo vs Lakic kommer att agera huvudmatch på Armmada 9 och utkämpas i catchvikt på -80 kg den 5 juli.

Serben Lakic kommer från två raka TKO/KO i första ronden men kommer att få händerna fulla med Redline MMA-representanten Bajo. Medan Lakic har ett matchfacit på 3-1 så äntrar Bajo med ett matchfacit på 4-1, där alla av svenskens vinster kommit via avslut.

MISSA INTE: UFC: Josefine Knutsson fortfarande obesegrad efter tuff match

Det kommer bli Bajos första MMA-match sedan han knockade Toni Lampinen på FCR 17 i september i fjol. Bajo blev därefter inbokad att tävla på Superior Challenge 27 den 5 maj, en gala som dessvärre kom att bli inställd.

Istället slogs Bajo om UNITE-titeln i en hyllad thaiboxningsmatch mot dansken Frederik Winter den 4 maj. Bajo kom att förlora matchen via delat domslut men det var många som tyckte att han förtjänade att utnämnas till vinnare efter fem tuffa ronder.

Nu återstår det att se om Bajo kan stjäla Lakić strålkastarljus den 5 juli i Serbien och påbörja en ny vinstsvit!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Armmada (@armmadamma)

The post Christopher Bajo klar för tuff huvudmatch i Serbien! appeared first on Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela