Belal Muhammad delade ett meddelande som insinuerar att Colby Covington tackat nej till en match mot honom, trots att han nu väger in för samma gala som reserv.

Colby Covington väger in som reserv

Trots lösa rykten var det först dag det blev officiellt att Colby Covington agerar reserv för titelmatchen mellan Leon Edwards och Kamaru Usman. Igår på morgonen avslöjades amerikanens närvaro när han klev på vikten och klarade matchvikt.

Redan på presskonferensen i torsdags frågade en journalist både Edwards och Usman om Covingtons reservstatus, något som var helt okänt för de två.

Belal Muhammad delar chattmeddelande – Insinuerar att Covington tackat nej

Topprankade welterviktaren Belal Muhammad blev irriterad av att se nyheten om att Covington var på plats. Han delade ett meddelande som insinuerar att de två var planerade att möta varandra på UFC 286, alltså samma gala som Covington väger in som reserv för.

Belal pikar Covington som enligt honom väger in för en gala där han inte lär slåss, när han i själva verket kunde ha gått match med säkerhet.

He turns down a fight on the same card so he can weigh in and not have to fight

Only falls thru on Colby’s end lol pic.twitter.com/pOF7cilIVb

— Belal Muhammad (@bullyb170) March 16, 2023

The post Colby Covington väger in som reserv – Kritiseras av konkurrenten appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela