Nyheter


Conor McGregor avslöjar UFC:s erbjudande: ”Jag gillar det!”

Publicerat26 januari, 2023

By Sebastian Vendel-MartinezSuperstjärnan Conor McGregor ser ut att vara på väg tillbaka till UFC, men han kan stanna till i The Ultimate Fighter (TUF) först!

Tidigare i veckan meddelade McGregors coach John Kavanagh att han var säker på att den irländske superstjärnan återvänder till buren i år

Nyligen tig McGregor till sociala medier för att meddela att UFC erbjudit honom en chans att för andra gången agera coach i TUF. 

– Detta är en bild från det ursprungliga Ultimate Fighter-huset (TUF), skrev Conor McGregor. Där coachade jag mot Urijah Faber. Bilden var från precis innan serien. Det var precis innan jag vann min första titel när jag slog Urijahs lagkamrat Chad Mendes. Efter gick jag vidare till att coacha den berömda showen direkt efter min match. Med en stor blåtira och ett sår, min flagga, och mitt första UFC-bält valsade jag in i det ökända fightgymmet i Las Vegas. De snyggaste kostymerna och stilarna serien någonsin uppvisat. Och alla smycken dessutom. Och jag coachade mitt lag till seger. Galet. Vilken resa. Jag har precis blivit erbjuden att coacha igen. Jag gillar det. Det är fullständig nedsänkning jag behöver. Jag ser fighters ställa sig i kö. jag vet vad som väntar och jag är redo.  

Läs mer

Tobias Harila öppnar upp om segern och framtidsplanerna: ”Slåss om bältet innan…”KLART: Jake Paul gör MMA-debut för världsledande organisationenLista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023Svenska världsmästaren Emma Stonegård klar för titelfajt mot superstjärnan: ”Sjukt stort”

En av de mest sedda TUF-säsongerna 

Det råder inget tvivel om att TUF-säsongen som McGregor var med i; TUF: Team Europa vs Team USA, blev en succé. Svenskarna David Teymur och Martin Svensson var med, samt även McGregors före detta lagkamrat och vän Artem Lobov.

Ursprungligen blev det en heleuroepisk final med Lobov mot britten Saul Rogers som vann kvarts- och semifinalerna. Visumproblem gjorde dock så att Rogers fick dra sig ur turneringen, han ersattes därefter av Team USA:s Ryan Hall

Hall dominerade matchen med sin världsklassiga grappling och vann ett solklart enhälligt domslut. 

Många fans och fighters har velat se McGregor återvända mot den forne Bellatormästaren Michael Chandler. Det skulle kunna öppna för en uppföljare till Team Europa vs Team USA – som hade kunnat ge TUF välbehövda tittarsiffror. 

Vill du se Conor McGregor coacha nästa säsong av TUF? 

ANNONS

Inlägget Conor McGregor avslöjar UFC:s erbjudande: ”Jag gillar det!” dök först upp på Välkommen till Maximum Sports.

Dela