UFC-stjärnan Conor McGregor har inte tävlat på över ett år men det hindrar inte honom från att starta bråk med allt och alla! I en serie av numera raderade meddelanden tog den irländska stjärnan sikte på UFC-kollegan och före detta UFC-mästaren Michael Bisping. Det hela började med att McGregor kom med hånfulla kommentarer om Bispings skådespelarkarriär under ett tjafs med Nate Diaz. Bisping kom sedan att kommentera McGregor uttalande i sin podcast Believe You Me. – Jag blev bara förvirrad när jag såg det, sade Bisping. Jag tänkte, “Vart kommer detta ifrån? Vad handlar det om?” Jag menar, Gud välsigne honom. Jag är faktiskt på en inspelningsplats i Bulgarien och vi stannade för en liten paus… Jag tittade på min […]

The post Conor McGregor hotar UFC-kollegan i serie av bisarra meddelanden! appeared first on MMAnytt.se.

 

Dela
Generated by Feedzy