Nyheter


Conor McGregor öppnar upp om comebacken: ”Slänger höga sparkar snabbare…”

Publicerat 14 februari, 2023

By Sebastian Vendel-MartinezNu har Conor McGregor öppnat upp om det framtida mötet med Michael Chandler.

Tidigt förra månaden blev det klart att McGregors återkomst skulle ske mot den forne Bellatormästaren Chandler. De kommer först att coacha varsitt lag i The Ultimate Fighter för att sedan mötas på ett ännu obestämt datum under sommaren. 

The Daily Mirror fångade McGregor i Irland och fick en kommentar om mötet med Chandler.

– Jag ser fram emot det, sade McGregor. Jag ser fram emot det. Jag mår bra, känner mig energisk, känner mig redo. Jag slänger mina höga sparkar snabbare än mina jabbar, så jag ser verkligen fram emot att återvända. 

EXCLUSIVE@TheNotoriousMMA speaks for the first time on his comeback fight with Michael Chandler | @DonaghCorby_

Full story HERE: https://t.co/vAHXkNZdNz pic.twitter.com/LhKNmqWmEt

— Mirror Fighting (@MirrorFighting) February 13, 2023

Läs mer: Nermin Hajdarpasic återvänder för ny match i Oktagon!

Bägge kommer från förlust mot Dustin Poirier

McGregor återvänder efter en lång frånvaro till följd av ett benbrott som skedde i sitt tredje möte med Dustin Poirier. Nu har McGregor två raka förluster i ryggen sedan en seger över Donald Cerrone i januari 2020. 

Chandler har levererat action i varje UFC-match hittills – men inte lika många segrar. Han har nu förluster i tre utav sina fyra senaste och förlorade via submission mot Poirier sist han var aktuell. 

Läs också:

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Vem vinner: Conor McGregor eller Michael Chandler? 

ANNONS

Inlägget Conor McGregor öppnar upp om comebacken: ”Slänger höga sparkar snabbare…” dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela
Generated by Feedzy