Dana White: Alexander Volkanovski blir näste titelutmanare i lättviktMMA & UFC NYHETER – SVERIGE

UFC 280 är endast några dagar bort så verkar det som att  fjäderviktsmästaren Alexander Volkanovski (25-1) är närmare en titelchans i lättvikt än någonsin. Förutom att det finns en chans att han kan hoppa in i helgen så säger nu UFC-bossen Dana White att fjäderviktaren kommer få nästa titelchans oavsett.

Alexander Volkanovski ser ut att få nästa titelchans i lättvikt

Volkanovski har varit tydlig med att han är ute efter att erövra ett andra bälte och bli UFC:s 6:e fighter att inneha två titlar samtidigt.

I fall det rådde några frågetecken kring australiensarens närhet till titelmatchen så indikerade Dana White igår att det är troligt att Volkanovski är nästa man att utmana om bälte. Han sade till Barstool Sports att fjäderviktsmästaren är det logiska alternativet.

Well, it makes sense. It makes sense.

Detta innebär tyvärr för Beneil Dariush att han kommer få vänta än längre på sin titelchans trots att han precis som Volkanovski ser sig som reserv denna helg när Charles Oliveira och Islam Makahchev möts om det vakanta bältet i Abu Dhabi.

Volkanovski är just nu en av de främsta pound-for-pound-fighters i världen och har hittills försvarat sitt fjäderviktsbälte fyra gånger och har för närvarande en segersvit på 22 raka.

The post Dana White: Alexander Volkanovski blir näste titelutmanare i lättvikt appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela