Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/6/b/bjjtv.se/httpd.www/wp-content/plugins/og/includes/iworks/class-iworks-opengraph.php on line 331
Dana White om UFC 279-skandalen: “Hela helvetet brakade loss”MMAnytt.se

UFC-chefen Dana White tog tillfället i akt att prata med pressen efter att han tvingats ställa in presskonferensen inför helgens UFC 279. White sade att han tvingades att ta beslut “för allas säkerhet” och utvecklade sedan sina uttalanden med den samlade presskåren. – Låt mig bara börja med att säga att jag INTE kommer att berätta för alla vad som hände här, började Dana White. Flera galenskaper, jag vet inte ens vad jag ska kalla det. Hur många år har jag sysslat med detta? 22 år eller hur länge det nu än är… Vi har aldrig haft en incident som denna idag. Hela helvetet brakade loss där ute. Jag vet inte ens hur man ska förklara det. Vi stoppade det, […]

The post Dana White om UFC 279-skandalen: “Hela helvetet brakade loss” appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy