Nyheter


Dana White öppen för Jones vs. Fury i UFC!

Publicerat 24 maj, 2023

By Sofia GembelMMA-stjärnan Jon Jones och den legendariska boxaren Tyson Fury hamnade i en dispyt på sociala medier nyligen efter att kommentatorn Joe Rogan uttalade sig om att Jones utan tvekan skulle krossa Fury om de ställdes mot varandra.

Efter Rogans uttalande, utmanade Jones boxaren Fury i en UFC-match och att de borde kontakta Dana White för att få det att bli verklighet.

Fury besvarade utmaningen att de istället bör mötas i boxningsringen.

– Jag är ingen fighter som slåss i buren, jag är en boxare – den bästa boxaren, svarade Fury. Så om du vill slåss mot mig i ringen, ring mig, du behöver inte ringa någon annan.

Läs mer om Jones utmaning till Fury här.

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

”Om Fury vill ställas mot Jones i UFC kan jag få det att hända”

Dispyten fick mycket uppmärksamhet på sociala medier och nu har White lämnat sina åsikter om uttalandet och påståendet.

– Jon Jones är en av de tuffaste på planeten, sade White i en intervju med Bro Bible. Det är inget att diskutera, det går inte att förneka. Jag bryr mig inte om folk säger eller hur de försöker vrida och vända på det. Mycket av sånt här är för att få clickbait. Och ni vet hur jag fungerar, om Fury vill ställas mot Jones i UFC kan jag få det att hända. Så, Tyson, om du menar allvar, kontakta mig. White la också till: Jag gillar Tyson och vi har en bra relation.

UFC-legenden White berättade att han kan erbjuda ett UFC-kontrakt för att se vem som faktiskt skulle vinna. Men Fury har sagt att han inte vill köra MMA, utan han vill endast köra boxning. 

– Vi alla tre kan prata, avslutade White. Ni vet att jag fick Floyd Mayweather att slåss mot Conor McGregor. Mayweather fick det beloppet han bad om. Så om Fury menar allvar och han vill möta Jones i UFC så bör vi börja prata om det.

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Tror du att matchen mellan Jones och Fury kommer bli av?

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Dana White öppen för att boka superfighten i UFC! ”Kan få det att hända” dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela