Nyheter


Darren Till gör debut inom boxning: ”Ryktena stämmer”

Publicerat 3 april, 2023

By Sebastian Vendel-MartinezEfter att ha lämnat UFC bakom sig är nu den brittiske mellanviktaren Darren Till redo för nästa steg inom kampsport: boxning! 

Under de senaste veckorna har de förekommit flera rykten om Tills framtid i kampsport och han gör nu som många pensionerade MMA-profiler och hoppar på boxningståget!

Till meddelade detta själv via en video på sociala medier. 

Announcement
Give me shit, give me praise.
But can’t say I don’t challenge myself.
Can’t wait for this next step in my career…

Let’s go pic.twitter.com/1OblBCWq88

— D (@darrentill2) April 1, 2023

– Jag ville göra denna videon som ett meddelande för att bekräfta ryktena, sade Till i videon. Ja, ryktena stämmer. Jag kommer boxas. Det har förekommit många rykten om vem jag kommer att boxas mot. Detta kommer annonseras inom de kommande veckorna. Jag kommer ha ett riktigt stort meddelande om det.

Till nämnde varken motståndare, datum eller organisation men betonade att han alltid mött det tuffaste motståndet och att han ser fram emot att återvända till striking. 

Till lämnade UFC med förluster i fem utav sina sex sista matcher – där han blev avslutad i alla utom en ett av nederlagen. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Flera MMA-profiler boxades i helgen

Kändisboxning och liknande matcher har blivit oerhört populära på sistone – särskilt på grund av Jake Pauls många boxningsmatcher mot bland andra Anderson Silva

I helgen ägde även Gamebred Boxing 4 rum – en boxningsorganisation som grundats av UFC-fightern Jorge Masvidal. I huvudmatchen mötte den forne UFC-mästaren Anthony Pettis boxningslegendaren Roy Jons Jr – och skrällde med en vinst via domslut

Det är mycket möjligt att Till drar sig till en liknande organisation då han är thaiboxare i grunden och inte renodlad klassisk boxare. Det återstår dock att se vem Till möter och när. 

Läs också:

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Vem borde Darren Till möta i boxning? 

ANNONS

Inlägget Darren Till återvänder till kampsport: ”Ja, ryktena stämmer” dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela
Generated by Feedzy