Nyligen kom det fram att Darren Till (18-5-1) inte längre var listad som fighter hos UFC, något han nu avslöjar var hans egna beslut.

Darren Till öppnar upp om beslutet att lämna UFC

Tidigare i veckan såg fans hur Darren Till plockats bort från UFCs lista av aktiva fighters. Liverpoolsonen har förlorat fem av sina sex senaste matcher i organisationen. Dessutom har flera inbokade matcher blivit inställda på grund av skador. Så sätt är det inte jätteförvånande att Till blivit släppt av organisationen. Däremot visar det sig att det var hans egna beslut, då han personligen bad om att få gå skilda vägar med UFC.

Han addreserade fansen i ett inlägg på Twitter. Han motiverade sitt beslut med att han vill få ordning på saker och ting utanför buren, men att han kommer att komma tillbaka.

What’s happening everyone,
Me, Dana & Hunter are still cool as fuck.
I asked UFC 2 remove me just 2 sort some other shit for the foreseeable,
They happily agreed to release me out of contract which I appreciate.
I’m not going anywhere, got big plans to execute & I’ll be back.

— Frank Till (@darrentill2) March 1, 2023

Haft det tufft utanför buren

I fjol berättade Darren Till att han haft en tuff period utanför buren. Fortsatt plågad av förluster lyckades han inte heller ta sig tillbaka på ett år då han drabbades av skador gång på gång.

När han gästade Blockparty podcast liknade han sig själv med Tyson Fury, som känt kämpade mot depression för några år sedan.

I feel like I’m in a Tyson Fury moment. Remember when he was going through that depressed stage? I feel like that’s where I’m at now. I’m not drinking and taking drugs – that’s not my way. But I still feel like that…

The post Darren Till bad om att bli släppt från UFC appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela