Nyheter


Darren Till ryktas göra MMA-comeback – mot rysk toppfighter

Publicerat 1 november, 2023

By Sebastian Vendel-MartinezDet har snart gått ett helt år sedan den populära brittiske fightern Darren ”The Gorilla” Till (18-5-1) gått match.

Enligt uppgifter från Red Fury MMA kan han dock infinna sig i MMA-buren mot den lovande talangen och internetpersonligheten Magomed Ismailov (18-3-1) i en turnering i Ryssland. 

I dagsläget är datum inte fastställt men de tidiga indikationerna tyder på våren 2024. 

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

Lämnade UFC med usel statistik 

Till gjorde en dunderentré i UFC och gick obesegrad i sina sex första matcher organisationen med segrar över fighters som Donald ”Cowboy” Cerrone och Stephen ”Wonderboy” Thompson

Det ledde till en titelchans mot Tyron Woodley men det blev en för stor utmaning för Till, som blev utstrypt i den andra ronden. det blev starten på ett tungt fall för Till, som förlorade fyra utav sina fem följande matcher – alla utom en via avslut.

Efter att ha blivit avslutad av Dricus Du Plessis lämnade Till UFC.

Idrisov är stor på sociala medier men har också säkrat vinster över stora fighters som Alexander Shlemenko, Ildemar Alcantara och Artem Frolov

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Vill du se Darren Till tillbaka i MMA? 

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Darren Till ryktas göra MMA-comeback – mot rysk toppfighter dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela