Dustin Poirier berättade att han överväger en flytt till weltervikt och det finns en fighter han gärna skulle vilja möta.

Dustin Poirier överväger flytt till weltervikt

Efter sin förlust mot Justin Gaethje verkar Dustin Poirier känna sig färdig i lättvikten. På sin Twitter laddade han upp två inlägg där han antydde en flytt upp till weltervikten. Dessutom är det ”Nathaniel” (Nate Diaz) han har siktet inställt på.

Nathaniel…..

— The Diamond (@DustinPoirier) August 6, 2023

En match mellan Poirier och Diaz har länge varit på tapeten. Under sistnämndes tid i UFC var det gång på gång tal om ett möte med Poirier. Trots att stocktonsonen inte längre är med UFC har han var öppen med sitt sug för en comeback i organisationen.

Poirier följde upp med en mer tvärt kommentar i:

Ok I’ll move up

— The Diamond (@DustinPoirier) August 6, 2023

Diaz syntes senast till när han i helgen klev in i boxningsringen för att ta sig an Jake Paul. Trots förlust var det tydligt att hans aktier är lika höga som någonsin när öronbedövande vrål från publiken fyllde lokalen under hans intervju i ringen.

Obesegrade stjärnskottet svarade

Trots utmaningens tydliga subjekt svarade Shavkat Rakhmonov. Den obesegrade kazaken står just nu utan motstånd då Kelvin Gastelum blev skadad under en träning och behövde därför dra sig ur.

OK https://t.co/uTBdZr3gv0

— Shavkat “Nomad” Rakhmonov (@Rakhmonov1994) August 6, 2023

Shavkat har vunnit samtliga av sina fem matcher i UFC och har ett samlat matchfacit på 17-0. Senast såg vi honom besegra Geoff Neal via subission i rond 3 av deras match.

Poirier har inte svarat på utmaningen ännu.

The post Dustin Poirier antyder en flytt till weltervikt – vill möta Nate Diaz appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela