Logan Paul avslöjade att han siktar på en boxningscomeback och att detta kan bli mot ingen mindre än den tidigare UFC-titelutmanaren Darren Till.

Darren Till ryktas möta Logan Paul i boxning

Paul berättade för Dave Portnoy att han tidigare hade samtal om att möta Bellatorfightern Dillon Danis. Danis bedömdes vara en lämplig motståndare men Paul tvingades dra sig ur efter att ha skadat ett ligament i hans ben vid ett WWE-event och matchen skrotades.

Danis har nu valt att uppge en annan anledning till varför hans match mot Paul inte blir av:

Danis valde dock i sedvanlig ordning att radera sitt Tweet.

Även om den källan inte är den mest respekterade så valde även Darren Till att hinta om matchen på Twitter med en pengapåse och en boxningshandske:

— Frank Till (@darrentill2) March 14, 2023

Lämnade UFC för att rehabilitera sig

Till har inte fightats sedan hans match mot Dricus du Plessis i december 2022. Även om han förlorade via submission i tredje ronden så belönades han med bonusen för nattens match. Dessvärre var detta Tills femte förlust på 6 matcher och Till och UFC har nu gått skilda vägar.

Till har sagt att det var han som önskade lämna UFC för att ta lägga tid på att rehabilitera sina knän. Tills paus från kampsport kan dock komma att avbrytas för ett lukrativt boxningsmöte mot Paul.

The post Efter karriärens första förlust – Logan Paul kan möta UFC veteranen härnäst appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela