Nyheter


Efter succén – Ebrima Faal tillbaka för möte med Brayan Aspegren!

Publicerat 25 oktober, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: ”Saucy” Stefan RomareÄnnu ett nordiskt möte är nu klart för Fight Club Rush (FCR) 18 och det blir ytterligare en kamp mellan Sverige och Finland. Ebrima Faal (1-2) kommer att välkomna finske Brayan Aspegren (1-0) till Sverige i vad som på förhand ser ut att bli en riktig rökare till match! 

Faal är en striker i grunden som förlorade sina två första proffsmatcher via submission. Efter det sadlade han om och började träna på Team MACC i Stockholm under Altan Celik och har sedan dess blivit en mycket mer komplett fighter. 

Faal slog igenom i sin föregående match när han knockade publikfavoriten Nabbe Malki i den första ronden på FCR 16. Sedan dess har Faal själv blivit en publikfavorit i Sverige.

Aspegren är em erfaren representant av det finska MMA-landslaget och han briljerade i EM 2019 med en knockout på endast 14 sekunder! Finnen tog klivet till proffs i somras med en dominant prestation över Davit Gujejiani – som Aspegren slog via submission i den andra ronden.

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

Fight Club Rush 18: Tillfälligt matchkort

Titelmatch i flugvikt: (c)  Jonny Touma vs Renato Vidovic Mellanvikt:  Andreas Gustafsson vs Dominic Schober Fjädervikt:  Wasi Adeshina vs Waltteri Häkkinen Weltervikt:  Christian Stigenberg vs Toni Lampinen Bantamvikt: Safi Husseini vs Kevin Osorio Bantamvikt:  Hecher Sosa vs Aaron Robinson Mellanvikt:  Ebrima Faal vs Brayan Aspegren 

OBS: Matchordningen ej ffastställd

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Vem vinner: Ebrima Faal eller Brayan Aspegren? 

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Efter succén – Ebrima Faal tillbaka för möte med finsk landslagsfighter! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela