Phil de Fries tror att han är den bästa möjliga motståndaren för Francis Ngannou i hans återkomst till MMA.

KSW-mästaren Phil de Fries vill möta Francis Ngannou

Efter att framgångsrikt ha försvarat sin KSW-tungviktstitel med vinst via submission över Szymon Bajor i samband KSW 84, har den brittiske fightern nu siktet inställt på en match mot Ngannou. UFCs tidigare tungviktsmästare. De Fries anser att han är för bra för de flesta tungviktare i världen och önskar en möjlighet att möta Ngannou. Någonting som han berättade om under en intervju med Ariel Helwani under det senaste avsnittet av The MMA Hour.

En match mellan de Fries och Ngannou skulle däremot kräva ett samarbete mellan två olika organisationer, då de Fries har en match kvar på sitt KSW-kontrakt och Ngannou skrev på för PFL MMA, tidigare i år. De Fries hoppas ändå på att matchen kan bli verklighet och tror att han är rätt typ av fighter för att besegra Ngannou. Om inte möjligheten uppstår inom de två organisationerna, överväger de Fries att lämna KSW efter att hans kontrakt löper ut i januari.

Francis Ngannou möter Tyson Fury härnäst

Ngannou har dock för närvarande en annan match inbokad. Närmare bestämt mot Tyson Fury. De båda kommer ställas mot varandra i en boxningsmatch i oktober. Under början av 2024 förväntas Ngannou återvända till MMA-buren härnäst.

37-åriga De Fries har nu plockat hem ett dussintal raka segrar, varav de tio senaste har ägt rum under KSWs flagg.

The post Europeiska tungviktaren utmanar Francis Ngannou appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela