Artisten och Tiktok-profilen Megic Mike kommer att gå match under Allstars Fight Night 2 som äger rum den 26 augusti. Mike som under kvällen gästade Kimuras avsnitt utav Soffcoacherna svarade på frågor om sin kommande match.

Megic Mike möter Ralle Ralz igen

Megic Mike som gjort sig känd för sina parodier på olika låtar på Tiktok och Youtube är planerad att gå sin MMA-debut på AFN 2. Där är han planerad att möta Rasmus ”Ralle” Ralz. Att ”fightas” i buren och Ralle som motståndare är dock inte obekant för Tiktok stjärnan. Dom har båda tidigare mötts i ett så kallat ”sparringevent” på Redline Training Center i Malmö. Ett event som senare polisanmäldes utav Svenska MMA-förbundet.

Megic Mike – ”Jag väger 159 kg”

Under kvällens avsnitt utav Kimuras Soffcoacherna så gästade Megic Mike och svarade på frågor om sin kommande fight. En fight som han berättar kommer att gå utan viktklass.

Ingen vikt på matchen jag väger 159 kg ca. Och han väger 130 kg.

”Jag ska bli en fighter”

På frågan om sin kampsportsbakgrund så berättar han att han inte ser sig som någon fighter men att kampsport alltid legat nära hjärtat.

Jag vet inte om ni kan kalla mig fighter. Men jag ska bli en fighter. Jag ska inte säga eller kalla mig själv för fighter. Men jag har alltid älskat kampsport. Ända sedan jag var barn. När jag var liten hämtade min mamma en Kungfu tränare som tränade mig och min syskon hemma. Jag har alltid älskat fighting.

”Folk är jättehajpade”

Tiktok-stjärnan berättar att han fick frågan om att gå match på Allstars och att han sedan genom Instagram fick sin motståndare.

Alltså. Jag fick ett samtal från Allstars som frågade om jag ville köra en match. En planerad match och jag tänkte absolut jag kan köra. Och om jag kunde lägga in på Instagram att jag söker en motståndare. Han Ralle skrev att han ville möta mig och att vi mött för fyra år sedan. Vi gillade det här med rematch.

Vidare berättar han att det finns ett stort intresse för hans kommande drabbning och att folk är extremt hajpade.

Alltså folk är jätte hajpade. Min följare är så hajpade och vill se action inne i buren. Vart jag än går så frågar folk om matchen och om jag ska vinna eller förlora. Folk är så redo.

”Det slutar som det slutar”

På frågan om han tränat något själv på Allstars Gym så svarar han att träningen skett på hemmaplan i Malmö.

Nej nej jag tränar i Malmö med en gammal MMA-fighter. Jag tränar med två olika och är väldigt förberedd. Jag har lärt mig jätte mycket och är så taggad.

Även om Mike är taggad så har han ingen tydlig vision hur matchen kommer att sluta.

Jag kommer att säga det slutar som det slutar. Jag är laddad väldigt laddad. Jag längtar efter det. Jag ska inte avslöja min gameplan. Men jag har väldigt bra gameplan. Jag kan Ralles stil och vet hur han ska köra. Och jag vet hur jag ska avsluta den. Jag underskattar inte men är säker på mina skills. Det är bara köra igång.

Öppen för en framtida MMA karriär

Om vi fans kan få se mer utav artisen i buren är han absolut öppen för.

Jag gillar MMA och tror att jag kommer kunna satsa på det. Jag tror jag kan satsa på det. Varför inte?

The post Exklusiv intervju med Megic Mike inför AFN 2 – ”Jag ska bli en fighter” appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela