Fight Club Rush låter ungdomar komma på nästa gala gratisMMA & UFC NYHETER – SVERIGE

Västeråsbaserade Fight Club Rush bjuder via fritidsgårdar och skolor in ungdomar att komma till deras nästa gala gratis.

Fight Club Rush bjuder in ungdomar från hela landet till deras kommande gala

För några dagar sedan skedde ett mord i Bäckby, Västerås, bara några hundra meter från FCRs kontor. Det fick gänget bakom organisationen att vilja göra något för att bidra med positiva influenser bland ungdomarna ute i landet. Sättet de kände att de kunde hjälpa på var att bjuda in ungdomar från hela landet till deras kommande gala FCR 14, som äger rum i Västerås den 26 november. FCRs promotor och grundare Zlatko Ostrogonac berättar om initiativet.

Hur ska vi som MMA-community få ungdomar att komma in på sport? Det är inte kul att det går åt fel håll i det här landet. Vi kände att vi vill göra något för ungdomar och deras föräldrar kanske inte har råd att köpa biljetter åt dem så vi kan åtminstone bjuda ungdomar på MMA så att de får se något nytt.

Alla skolor eller ungdoms-/fritidsgårdar som har ett intresse av att vara med på det här får dra ihop ett gäng ungdomar som kommer dit med en ledare eller lärare. Så de som är intresserade av detta är välkomna att kontakta oss så förser vi dem med biljetter,  men det är viktigt att det går via en skola, ungdomsgård eller dylikt.

Vi som FCR växer och vi måste få dit ungdomar, särskilt från problemområdena för att att engagera sig i sport. Det är så man får nya förebilder och det är så man får nya drömmar.

De som är intresserade att ta del av erbjudandet uppmanas att kontakta organisationen på info@fcrmma.com.

The post Fight Club Rush låter ungdomar komma på nästa gala gratis appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela