Marknadsföringen inför Francis Ngannou och Tyson Furys boxningsmatch.

Tyson Fury lovar att knocka Francis Ngannou

Igår tog MMA-tungviktaren och boxningens främste tungviktsmästare just nu till sociala medier där de utbytte förolämpningar endast en dag efter att deras match den 28 oktober i Riyadh, Saudiarabien blivit officiellt annonserad.

Fury var den som först gick på offensiv med en för honom typisk video där han varnade den väldige kameruniern att han kommer knockas:

Tyson Fury with a message to Francis Ngannou on Instagram today: “You’re getting it you big dosser, you’re getting knocked out.”

[ @Tyson_Fury] pic.twitter.com/H8O52paoOK

— Michael Benson (@MichaelBensonn) July 12, 2023

Ngannou ger svar på tal

Som svar på detta delade Ngannou en av de mindre smickrande ögonblicken i karriären från den första matchen mot Deontay Wilder där han sänktes till mattan på vägen mot det oavgjorda slutresultatet.

https://t.co/pJXWd5sUCf pic.twitter.com/BTWVRQ95KM

— Francis Ngannou (@francis_ngannou) July 12, 2023

Ngannous bokning slog ner som en bomb i tisdags efter men än ett år av utmaningar, pikar och PR-trick. Fury utmanade Ngannou från början till en boxningsmatch med 4 uns MMA-handskar vilket ledde till en gigantisk spekulation om en crossover-match. Men Furys boxningskarriär och Ngannous kontrakt med UFC stoppade matchen från att bli verklighet.

Ngannou som tidigare var UFC-mästare i tungvikt lämnade organisationen runt årsskiftet och kom senare att annonsera var hans MMA-framtid låg. Men fram till denna vecka var hans dröm att möta Fury endast en just det. Det verkade istället som att en match mot Wilder skulle äga rum när den forne tungviktsmästaren dök upp vid ett PFL-event och välkomnade att gå två matcher mot Ngannou inom både boxning och MMA.

The post Francis Ngannou ger svar på tal – delar osmickrande bild på Tyson Fury appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela