Nyheter


Gjorde succé på hemmaplan – nu återvänder Malmötalangen för ny fajt

Publicerat 8 februari, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Efter en strålande insats när thaiboxningen intog Malmö är nu framtidslöftet Amir El Dakkak tillbaka!

Foto: Stefan RomareFörra Muay Thai for Life (MTFL) ägde rum på Baltiska Hallen i Malmö och då var hemmafavoriten Amir El Dakkak en av de som trädde fram i rampljuset med en briljant vinst. Nu är El Dakkak klar för ännu en ny match – på MTFL 5.0!

Det var organisationen själva som meddelade nyheten via sociala medier. MTFL 5.0  äger rum på Partille Arena i Göteborg den fjärde mars och kan ses på DAZN. 

Läs mer: Samuel Bark möter obesegrade mästaren i helgen – här är allt du behöver veta

Bjöd på en av galans bästa prestationer 

El Dakkak är tvåfaldig svensk juniormästare som har imponerat sedan han tog klivet till senior. 

Malmöitens meriter sträckte sig långt och fick uppmärksammande från Patrick Thomsen; vd för MTFL. El Dakkak bokades för ett möte med Göteborgsstjärnan Robin Sundlöf – en matchbokning som säger mycket om El Dakkaks potential.

Dessvärre tvingades Sundlöf dra sig ur mötet på grund av hälsoskäl. Han ersattes av Magnus Blomberg – som var mer än villig att kliva in i vilda slagväxlingar. El Dakkak var dock strået vassare i nästan varje avseende och kammade hem en imponerande seger via domslut. 

Malmö Muay Thais El Dakkak är utan någon som fans av nordisk thaiboxning bör hålla ett öga på. 

Vem borde Amir El Dakkak möta på MTFL 5.0? 

Läs mer

Tobias Harila öppnar upp om segern och framtidsplanerna: ”Slåss om bältet innan…”KLART: Jake Paul gör MMA-debut för världsledande organisationenLista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023Svenska världsmästaren Emma Stonegård klar för titelfajt mot superstjärnan: ”Sjukt stort”

ANNONS

Inlägget Gjorde succé på hemmaplan – nu återvänder Malmötalangen för ny fajt dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela