Under lördagskvällen smäller det återigen på Halmstad arena. Wolf Fight Promotion återvänder för en sjätte gång och i huvudmatchen väntar ett flugviktsmöte.

Hamid Tawana – ”Jag satsar allt och går all in”

Den ursprungliga tanken var att Mehdi Abadli skulle ställas mot den norska supertalangen  Arlind Berisha i galans huvudmatch. Den förstnämnda drog sig ur drabbningen och istället har Malmöfighterns Hamid Tawana fight mot  Örebrofightern Jakob Valegren flyttades högst upp på kortet. Utövarna kommer ställas mot varandra i en flugviktsdrabbning.

I en kommentar till Kimura introducerade Tawana sig själv.

Min bakgrund är ren MMA och min still är skräddarsydd från min coach.

Proffsdebuten ägde rum i samband med Budo Fighting Championship 56. Gary Priestly stod för motståndet och Tawana var på väg mot en seger. Malmofightern fick dock ett poängavdrag efter att han skallade sin motståndare.

Jag var i min bästa from och skallningen var en ren reflex. Det bara kom som en dog fight. Det kommer inte hända igen.

Avslutningsvis delade Tawana med sig av sina tankar inför kvällens match och framtiden.

Matchbilden är att min hand går upp och jag älskar att möblera om folks ansikte. Jag satsar allt och går all in. Med min roliga och aggressiva still kommer jag ta över allt. Min resa har precis börjat och ingen kommer kunna stoppa mig.

Matchkort och sändningstider

Eventet uppskattas dra igång 16:45den 25:e mars. Galan sänds som PPV via organisationens hemsida.

Lätt tungvikt (Proffs): Mehdi Abadli vs. Arlind Berisha
Flugvikt (Proffs): Hamid Tawana Öresund vs. Jakob Valegren
Bantamvikt (Proffs): Sebastian Gonzalez vs. Pol McElligott
Lätt tungvikt (A-klass): Ahmad Aljarkas vs. Alfred Olsson
Mellanvikt (A-klass): Dennis Fränberg vs. Ola Jacobsson
Weltervikt (A-klass): Erik Warholen vs. August Jacobsson
Mellanvikt (A-klass): Rasmus Ehlers vs. Kurdo Azadi
Catchvikt (72 kg – A-klass): Anton Ringvall vs. Abdullah Ali Amer
Mellanvikt (A-klass): Linus Jönsson vs. Tehvid Baltic
Superlättvikt (A-klass): Shadi Faqhouri vs. Sebastian Fränberg
Mellanvikt (A-klass): Gustaf Sandelin vs. Pasha Tarzi
Flugvikt (A-klass): Hasan Atayi vs. Markus Adolfsson
Catchvikt (68 kg – A-klass): Ludwig Karlsson vs. Ahmed Khalil
Lättvikt (B-klass): Kevin Törö vs. Daniel Strömberg

The post Hamid Tawana inför huvudmatchen på Wolf Fight Promotion 6 appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela