Nyheter


Här viftar UFC-stjärnan med vapen i skandalintervjun: ”Våldta din fru”

19 januari 20:43

av Redaktionen

Den kontroversielle UFC-stjärnan Sean Strickland misslyckas aldrig med att skapa rubriker. Under en intervju i veckan började han vifta med ett vapen mot MMA-journalisten Ariel Helwani, som han anklagar för att vara en ”beta male” och en ”cuckold”.

– Du skulle låta någon ligga med din fru, säger ”Tarzan”.Sean Strickland besökte under onsdagen The MMA Hour med Ariel Helwani för att prata om helgens seger mot Nassourdine Imavov.

”Tarzan” tog matchen på kort varsel och besegrade den hete talangen Imavov efter ett riktigt krig – men konversationen kom in på ett helt annat spår.

Detta efter att Strickland börjat rikta besynnerliga och minst sagt hånfulla anklagelser mot den respekterade MMA-journalisten.

– Du är en sådan skulle kunna låta en annan man ligga med din fru, säger UFC-stjärnan och kallar Helwani bland annat för att vara en ”beta male” och en s.k. ”cuckold”.

Viftar med vapen: ”Vad gör du då”

Senare under intervjun börjar Sean Strickland att vifta med en AK-47 i guld, varpå Ariel Helwani frågar ifall ”Tarzan” känner sig tuff med sina vapen.

Strickland väljer dock att ta det hela ett steg längre.

– Vad händer om någon bryter sig in i ditt hus och försöker våldta din fru? frågar sig Strickland.

Läs mer: UFC intresserade – av rekordsvensken Samuel Bark

Sean Stricklands nazistbakgrund – vill ”döda” i buren

Det här är långt ifrån första gången som ”Tarzan” är iblandad i kontroverser.

Mellanviktsstjärnan har tidigare kritiserats hårt för sina homofobiska utspel. Bland annat har han uppgett att han skulle ha ”känt sig misslyckad som man” ifall hans son var homosexuell.

– Att skapa sådan svaghet … om jag hade en hora till dotter tror jag att hon bara skulle vilja vara som sin far, skrev Strickland i en tweet.

Dessutom har ”Tarzan” avslöjat en bakgrund som nazist och gått ut med att han mer än gärna hade dödat någon i buren.

Läs mer: Video: Sean Strickland spöar häcklande internettroll!

Rankad sjua i UFC: ”Gjorde det för pengarna”

Sean Strickland rankas för närvarande som sjua på UFC:s officiella welterviktsranking, före stjärnor som svenske Jack Hermansson och Darren Till.

Strickland har två förluster på sina tre senaste UFC-matcher, men kommer från en nylig vinst. I sin senaste fajt besegrade han nämligen Nassourdine Imavov via domslut under lördagens UFC-gala.

Men det blev alltså inte så mycket prat om helgens match under intervjun med Helwani.

– Vad fan man ska man prata om under en intervju? Att jag tog matchen med 4 dagars varsel? Jag gjorde det för pengarna, säger Strickland.

Se den galna intervjun med Strickland nedan!

Läs vidare:

Varningen till UFC-mästaren: ”Khamzat hade gjort honom livrädd”UFC intresserade – av rekordsvensken Samuel BarkSvenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenSvenska världsmästaren Emma Stonegård klar för titelfajt mot superstjärnan: ”Sjukt stort”

ANNONS

Inlägget Här viftar UFC-stjärnan med vapen i skandalintervjun: ”Våldta din fru”​ dök först upp på Välkommen till Maximum Sports.

Dela
Generated by Feedzy