Hasbulla vädjar till UFC-chefen – efter att McGregor fortsätter ordkriget!MMAnytt.se

Conor McGregor är inte redo att lägga rivaliteten med Hasbulla Magomedov bakom sig riktigt än! “The Notorious” McGregor och den virala TikTok-stjärnan Hasbulla har hamnat i ett hätskt ordkrig på Twitter. Den före detta dubbelmästaren i UFC ilsknade till efter att Hasbulla, god vän till irländarens ärkerival Khabib Nurmagomedov, delade en video där han visar upp sin kyckling, “Conor McGregor”. McGregor gick därför loss på Hasbulla, som han kallar för “lilla dvärgen”, men Hasbulla gav senare svar på tal! – Jag följer inte luffare, skrev Hasbulla på Twitter. Jag visste inte att (McGregor) snackade skit om mig. – Jag har mitt UFC-kontrakt nu. Om Conor McGregor verkligen är en man… Möt mig i Abu Dhabi. (Han) har redan blivit krossad av […]

The post Hasbulla vädjar till UFC-chefen – efter att McGregor fortsätter ordkriget! appeared first on MMAnytt.se.

Dela