Under den gångna torsdagen besökte Kimura Hisingen, Göteborg, för att ta del av Bulldog Thaifight 6.

”Kommer köra en K1 gala i september”

Bulldog Thaifight körs från Bulldog Training Centers lokaler på Hisingen. Under torsdagen ägde ett 20 tal matcher från D-klass upp till B-klass rum i lokalen. Kimura tog ett snack med Pär Henberg, en av arrangörerna för eventet.

Grundtanken med våra tävlingar är att fler och fler ska börja tävla och känna en skön och avspänd atmosfär när dom kommer till oss. Vi lägger mycket tid på matchningen och tar hänsyn till många olika parametrar. Thaifight 6 hade ett bra matchkort från många olika klubbar i Sverige, vilket är mycket roligt. Vi hade 130 stycken anmälda till den här tävlingen. Vi ser också i vår egen klubb att fler och fler frågar om att få gå match, då man inspireras av sina träningskamrater. Vi är nog unika i och med att vi tränar alla ihop. Från nybörjare upp till professionella, vilket funkar mycket bra. Allt bygger på att vi alla börjat ngn stans.

Vidare berättade Henberg att en K1 gala väntar till hösten.

I september kommer vi även köra en K1 gala i våra lokaler på Tagenevägen. Det kommer blir liknande Saturday Bark som var ett kvällsevent som också blev mycket lyckat. En skön vibe å härlig stämning.

Nedan kan läsaren ta del av höjdpunkter från torsdagens event. Kimuras Hugo Lindström stod för filmning och klippning.

The post Höjdpunkter från Bulldog Thaifight 6 i Göteborg appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela