Sedan tidigare är det känt att Khamzat Chimaev kommer gå match under UFC 294. Nu är det officiellt var någonstans på kortet som Chimaev kommer befinna sig.

Khamzat Chimaev går delad huvudmatch mot Paulo Costa

Utmanaren Charles Oliveira ställs mot UFC:s lättviktsmästaren Islam Makhachev i en revanschmatch den 21 oktober i huvudmatchen för UFC 294, som äger rum på Etihad Arena i Abu Dhabi.

UFC tillkännagav evenemangets officiella huvudkort – även om en match saknas – under sändningen av den gångna söndagsnattens UFC 293.

Allstars Chiamev kommer ställas mot Brasiliens Costa i samband med galans delade huvudmatch. Chimaev är obesegrad i så väl UFC som i sin professionella karriär. Chimaev står med ett totalt matchfacit som lyder 12-0-0. Han gick sin senaste match i september, förra året. Då besegrades Kevin Holland via en submission i drabbningens första rond. Costa kommer senast från en vinst över Luke Rockhold. Drabbningen ägde rum i augusti, förra året. Dessförinnan åkte brasilianaren på två raka förluster. Costa står med ett totalt matchfacit som lyder 14-2-0.

Nyligen släppte Chimaev en video där han delade med sig av sina förberedelser inför fighten.

UFC 294: Preliminärt matchkort

Bekräftade huvudkortsmatcher

Islam Makhachev vs. Charles Oliveira
Paulo Costa vs. Khamzat Chimaev
Magomed Ankalaev vs. Johnny Walker
Nassourdine Imavov vs. Ikram Aliskerov

Bekräftade matcher för galan

Tim Elliot vs. Muhammad Mokaev
Jinh Yu Frey vs. Viktoriya Dudakova
Bruno Silva vs. Sharabutdin Magomedov

The post Huvudkortet offentliggjort inför UFC 294 med Khamzat Chimaev appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela