Det finns inte en chans att de kommer mötas under den närmaste framtiden men ordkriget mellan Francis Ngannou och Jon Jones är lång ifrån över.

Francis Ngannous revolutionerande kontrakt med Professional Fighter’s League (PFL) har dominerat nyheterna denna vecka. Efter att ha klättrat i rangerna inom UFC och erövrat tungviktstiteln valde den kamerunske-franske atleten att gå över till fria agenten istället för att skriva på ett nytt avtal med den största MMA-organisationen i världen. I processen verkar han ha säkrat sig en enorm summa pengar. Men samtidigt har han förlorat möjligheten till en potentiell titelmatch mot lätt tungviktens legendar Jon Jones.

Som förväntat har Jones hanterat nyheten om Ngannous framgång med sin vanliga pondus och takt. Det vill säga, han skickar ut passivt aggressiva uttalanden om hela situationen, av skäl som är oklara för alla utom honom själv.

Det senaste exemplet på Jones återupplivade fejd med ”Predator” kommer från MMA Manias Alex Behunin. I en nylig intervju med den före detta UFC-fightern och den självutnämnde Maurice Green tog Behunin upp Francis Ngannous nya avtal med PFL och hur Green, som för närvarande tränar tillsammans med Jon Jones, reagerade på nyheten. Var han entusiastisk över att Ngannou bryter ny mark för fria agenter inom MMA, eller var han besviken över att fansen kommer gå miste om den största tungviktsmatchen i dagens MMA?

Green kunde inte hålla sig för skratt. Och det blev snabbt uppenbart varför.

Jones och tittade in i kameran från sidan. ”

Jon Jones made a cameo in my interview with Maurice Greene, his teammate, and had some choice words for Francis Ngannou pic.twitter.com/upNfLcNAX7

— Alex Behunin (@AlexBehunin) May 18, 2023

The post appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela
Generated by Feedzy