Ikväll möter finlandssvenska Robert Helenius, på kort notis, Anthony Joshua i London. Se deras sista staredown innan matchen.

Robert Helenius irriterade Anthony Joshua

Ikväll, klockan 23:00, ser vi Robert Helenius ta sig an superstjärnan Anthony Joshua i boxning. Helenius tog matchen på kort notis efter att Joshua’s ursprungliga motståndare åkt fast i ett dopingtest.

När de två tungviktarna gick upp för en staredown tog det snabbt en oväntad vändning. Joshua, som inte har någon historik med Helenius, började snabbt irritera sig på finlänningens oavbrutna blick mot honom. En hetsig stämning kom att fylla rummet då Joshua förklarade att han inte bryr sig om något skådespel, utan att han isåfall vill slåss nu istället för att delta i sådan ”skit”.

𝗠𝗜𝗖’𝗗 𝗨𝗣 @anthonyjoshua @helenius_robert#JoshuaHelenius live on @DAZNBoxing pic.twitter.com/Nn2QvRsSav

— Matchroom Boxing (@MatchroomBoxing) August 11, 2023

Joshua vill tillbaka till toppen

Anthony Joshua har haft ett par skakiga år. Iallafall jämfört med hans länge obesegrade matchfacit, som nu kommit att vägas ner av tre tunga förluster. Den första, mot Andy Ruiz, var en stor skräll då amerikanen lyckades avsluta Joshua i rond sju. Något ingen tidigare lyckats med. Efter det fick den brittiska stjärnskotte revansch och plockade hem en kontrollerad domslutsseger mot Ruiz.

Efter det blev det en vinst till innan han återigen skulle springa på problem. Den ukrainske fightern Oleksandr Usyk tog hem två raka vinster mot honom, båda vi domslut.

Dillian Whyte, som egentligen skulle mött Joshua, var menad att agera som ett trappsteg för Joshua att ta upp till toppen igen. Den erfarne boxaren är respekterad samt har ett namn som kan generera intresse hos fansen.

Helenius är 39 år gammal med ett matchfacit på 32 vinster fyra förluster. Senast han gick match såg vi honom plocka hem en domslutsseger mot Mika Mielonen, innan det förlorade han via knockout mot Deontay Wilder.

The post Intensiv staredown mellan Robert Helenius och Anthony Joshua appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela