Israel Adesanya obrydd inför Whittaker vs. Vettori: “Vet vem som kommer vinna”MMAnytt.se

UFC:s mellanviktsmästare Israel “The Last Stylebender” Adesanya är inte speciellt exalterad inför den delade huvudmatchen på den uppkommande galan UFC Fight Night: Gane vs. Tuivasa i Paris. I en intervju på “Blakamoto & Oscar Show” avslöjade Adesanya att han tror stenhårt på australienaren inför det topprankade mellanviktsmötet mellan Robert “The Reaper” Whittaker och Marvin “The Italian Dream” Vettori. – I den delade huvudmatchen, som jag ser fram emot, eller det gör jag inte alls.. Jag tänker inte sitta här och ljuga och snacka skit för er bara för att säga det enkla svaret, sade Adesanya. Jag är inte alls exalterad inför den delade huvudmatchen. – Jag kommer att kolla på den, men jag vet vem som kommer vinna. Whittaker kommer […]

The post Israel Adesanya obrydd inför Whittaker vs. Vettori: “Vet vem som kommer vinna” appeared first on MMAnytt.se.

Dela