Norges Ivana Širić Petrović tog hem ännu en skalp i samband med fredagens ARES Fighting Championship i Paris.

Ivana Širić Petrović tog hem sjätte raka vinsten

28 åriga Petrović genomförde sin professionella debut så sent som 2021 och hade redan samlat på sig fem raka vinster inför fredagens match. Däribland en titelmatch i den ovannämnda organisationen I samband med ARES FC 14 på Dôme de Paris stod Polens Ewelina Woźniak för motståndet. Utövarna mötte varandra i den delade huvudmatchen och organisationens flugviktsbälte stod på spel.

Utövarna höll relativt jämna steg med varandra inledningsvis, men Petrović tog över matchbilden mer och mer desto längre drabbningen fortgick. I den fjärde ronden gick Petrović för sin motståndarens hals och polskan tvingades klappa till följd av en rear-naked choke.

Efter drabbningens slut riktade sig norskan till UFC presidenten Dana White. Petrović meddelade att hon nu är redo för ett kontrakt med världens största MMA organisation.

Ivana Petrović remains undefeated!!

The Norwegian wins the fight by submission!

6-0 pic.twitter.com/7M6mcoTXzg

— ARES Fighting Championship (@ares_fighting) April 7, 2023

Kimura intervjuade Petrović i augusti, förra året, och då delade norskan med sig av sina tankar kring legaliseringsproccesen i landet.

Jag hoppas att det händer så snart som möjligt, för vi är trötta på att vänta. Vi representerar Norge på hög nivå i hela världen. Så det minsta politikerna här i Norge kan göra är att stödja oss med legalisering. Vi är vuxna som har valt att ägna våra liv åt den här sporten. Därför är det oerhört nedslående att politikerna i landet inte ger oss friheten att göra det vi älskar. Legalisera MMA i Norge nu!

Hennes totala matchfacit lyder 6-0-0.

The post Ivana Širić Petrović fortsatt obesegrad efter avslut i Paris – ber Dana White om kontrakt med UFC appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela
Generated by Feedzy