Jeremy Stephens har svarat efter att Conor McGregor föreslagit en boxningsmatch mellan herrarna.

Jeremy Stephens utmanas till boxningsmatch av Conor McGregor

Stephens och UFC Hall of Famern Jose Aldo i boxningsgalan Gamebred Boxing 4. Matchen varade tiden ut och efter 6 ronder ansåg domarna att matchen var oavgjord. Under eventet tog McGregor till Twitter för att respektfullt utmana Aldo till en boxningsmatch.

Aldo tog inte alls utmaningen med ro dock och kunde inte ta den på allvar. Efter att svarat på Aldos fientliga svar valde Conor McGregor istället att rikta in sig på Jeremy Stephens och valde även att dissa denne för deras interaktion år 2016.

Jeremy Stephens svarar Conor McGregor

Den tidigare UFC-knockoutspecialisten Jeremy Stephens var desto mer intresserad av att möta McGregor och valde att tacka ja till utmaningen via sociala medier:

@TheNotoriousMMA your brittle bones ready to throw heat? Name the place and time, u can have the steroids because I know u got wobbly legs in the late rounds pic.twitter.com/vLSQoX7y0O

— Jeremy Stephens (@LiLHeathenMMA) April 2, 2023

McGregor har tidigare boxakts mot legendaren Floyd Mayweather år 2017 där han besegrades via TKO i 10:e ronden.

Även om Stephens är fri att boxas så står McGregor under UFC-kontrakt. Sedan matchen mot Mayweather har dock UFC-bossen Dana White sagt att han inte har något intresse av att boka en UFC-fighter till en boxningsmatch igen. Detta då han inte vill ha och göra med andra organisationer och produktionsbolag. Han förstår heller varför hans fighters vill tävla i en kampsport som inte är deras huvudsakliga sport. Om någon fått göra som han vill är det dock Conor McGregor.

The post Jeremy Stephens svarar på Conor McGregors utmaning appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela