Allstars Fight Night 4 närmar sig med stormsteg och åskådarna kommer få ta del av en kändisfajt mellan Jiffa och Megic Mike.

Jiffa underskattar inte Megic Mike

I samband med Allstars Fight Night 2 ställdes TikTok-stjärnan Megic Mike mot Ralle RalzAllstars Training Center i Solna. Drabbningen gick i B-klass och den förstnämnda tog hem segern via TKO (slag) i drabbningens andra rond. Trots att vinnaren aldrig förr har tränat kampsport är han numera rankad tungviktare inom amatörklassen i Norden.

Den 30 december är det dags för nästa match. Den här gången väntar en fajt mot Jiffa, eller Gephte Kundo, som var med i säsong tre av reality-serien Love Island.

Under en intervju med Kimura berättade Jiffa om hur matchningen blev till.

 Den matchen kom på tal på grund av att jag hade sett fighten som Megic Mike gjorde och jag kände bara att han behövde möta någon i hans storlek och nivå, så jag kontaktade Allstars Fight Night och de accepterade och gav mig matchen.

På sociala medier har man sett dokusåpastjärnan träna tillsammans med UFC:s Anton Turkalj på GBG MAC. Likt sin motståndare har Jiffa dock ingen större erfarenhet av kampsport sedan innan. Han håller dock sig själv som favorit inför nyårshelgens match.

Tidigare har jag endast brottas men ingenting på professionell nivå, annars är jag väldigt nybörjare inom kampsport. Jag underskattar honom inte som motståndare eftersom han ändå lägger tid och kraft på sina träningar. Men jag har stora chanser att vinna den här matchen utifrån vad jag har sett av honom och att jag även vet vad jag har för kapacitet.

Vidare berättar Jiffa att han gärna går fler MMA-matcher framöver

Jag hade väldigt gärna efter den matchen att jag i framtiden kan få fler matcher, så nej detta är ingen engångs grej. Det enda jag vill säga till alla fans där ute är att underskatta inte mig bara för att man inte sett mig fajtas. Alla kan bli överraskade på galan. Det jag lovar folket dock är att jag kommer att knocka Megic Mike ordentligt.

Allstars Fight Night 4 äger rum 30 december.

Liam Pitts och ”Machete” går titelmatcher

Organisationen har slagit på stort inför årets sista gala och kortet kommer innehålla två titelmatcher. Sakhi ”Machete” Qambari är ute efter sin fjärde raka vinst när Finlands Hama Dara står för motståndet. Allstars Fight Nights fjäderviktsbälte står på spel. Landslagsmannen Liam Pitts ställs mot Finlands Rasmus Vauhkonen i en titelmatch för organisationens bantamviktsbälte inom A-klass.

Vi kommer även få se den tidigare världsmästaren Irman Smajic återvända till buren och Erik Warholen går sin första match sedan knockoutvinsten i samband med sin proffsdebut.

The post Jiffa tränar med UFC-fajter – ”Ska knocka Megic Mike” appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela