Stipe Miocic anklagade Jon Jones för att undvika att möta honom nu till sommaren, något han nu får svar på av Jones själv.

Stipe Miocic uttalar sig om de ändrade planerna

Enda sedan det kom fram att Jon Jones skulle gå upp till tungvikt har fansen längtat efter att få se honom möta Stipe Miocic. Efter att ”Bones” besegrade Ciryl Gane och därmed blev tungvikstmästare började planerna för att förverkliga matchen mot Miocic. Idéen var att de skulle mötas i sommar, men nya rapporter tyder på att det istället blir till hösten.

Jon Jones, som tidigare påstått att Miocic varit rädd för honom, fick sig nu en känga då Stipe tog till Twitter för att dela ett klipp där Dana White berättade att han inte kunnat nå Jones för förhandlingar om matchen.

Weird… because last month you said I was the one running @JonnyBones pic.twitter.com/m2YgKeJ922

— Stipe Miocic (@stipemiocic) April 13, 2023

Jones svarar på Miocics inlägg

Jon Jones svarade med att Miocic enbart försöker övertyga sig själv om att han är rädd för honom.

I lay low for a few weeks and then you convince yourself that I’m afraid of you. Ha whatever you need to tell yourself old timer https://t.co/O7MpfMs1d8

— BONY (@JonnyBones) April 16, 2023

De två har vid flera tillfällen offentligt uttalat sig om att matchen ska bli, detta utan att några konkreta framsteg för att förverkliga det. Dessutom är Miocic 40 år gammal och fyller 41 i augusti. Tror du att matchen kommer bli av? Isåfall, vem vinner?

The post Jon Jones svarar på Stipe Miocics hånfulla kommentar appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela