Nyheter


Jonny Touma öppnar upp om bytet: ”Dags för nästa kapitel”

Publicerat 1 februari, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Nu är det officiellt: toppfightern Jonny Touma har bytt klubb till Allstars Training Center och är redo för nya utmaningar. 

Foto: Tomasz PiwinskiUnder början av året kunde den svenske MMA-mästaren Jonny Touma ses på Allstars i Stockholm. Det skapade genast diskussioner och rykten om huruvida Touma bytt klubb från KRAFT till Allstars. 

Nu är det klappat och klart: Touma kommer numera att representera Allstars. Han ansluter sig därmed till toppklubben där världsstjärnan Khamzat Chimaev samt hans forne rival Zoran Milic håller till. 

Touma betonar dock att han uppskattat all tid på KRAFT under UFC-veteranen Nico Musoke

Läs mer: Maximum Sports går ihop med Frontkick och Käftsmällspodden!

”Ser fram emot att utvecklas”

– Jag kände att det var dags för lite nya utmaningar och att testa en ny miljö för att se vart det kan ta mig, säger Touma i en kommentar till Maximum Sports. Jag är väldigt tacksam för allt KRAFT har gjort för mig och alla mina träningskamrater där, jag önskar dom det bästa men nu är det dags för mitt nästa kapitel! Jag ser fram emot att utvecklas på Allstars!

Toumas nästa match kommer att ske i UAE Warriors – mellanösterns ledande MMA-organisation.

Kampen äger rum den 26 februari i Abu Dhabi och även om motståndaren inte annonserats ännu så kan Maximum Sports avslöja att det blir en stor, viktig match som kommer att sättas högt på matchkortet. 

Läs mer

Tobias Harila öppnar upp om segern och framtidsplanerna: ”Slåss om bältet innan…”KLART: Jake Paul gör MMA-debut för världsledande organisationenLista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023Svenska världsmästaren Emma Stonegård klar för titelfajt mot superstjärnan: ”Sjukt stort”

Vem vill du se Jonny Touma mot i UAE Warriors? 

ANNONS

Inlägget Jonny Touma öppnar upp om bytet: ”Dags för nästa kapitel” dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela