I den här episoden av Käftsmällspodden har vi den stora äran att sitta ner med den framstående svenska MMA-fightern Bayad, ’The Kurdish Lion’ Damarkani. Med nio raka segrar och ett imponerande rekord på 10-1 delar Bayad sin resa från barndomens Taekwondo till dagens MMA och boxning. Vi får sällsynta insikter i fightarens liv – både de mentala och fysiska utmaningarna och det strålande triumfer.

Bayad ger oss en ärlig överblick över sin vardagliga träning, sitt förhållningssätt till matchen och hantering av pressen. Berättelsen är fylld med övervinnande av hinder, både inom och utanför ringen. Han pratar om att återhämta sig från skador, hantera offentliga och privata krav och beskriva sin ständiga strävan efter att bli bättre. Bayad är ett levande bevis på att ingen dröm är för svår att uppnå med rätt tillvägagångssätt och stenhårt arbete.

Med en bred bakgrund inom boxning och Taekwondo och framgången inom flera olika kampsporter, delar Bayad med oss om de svårigheter han stött på när han introducerades till grappling. Det är en berättelse om en djupt rotad passion för sporten och varaktig vilja att andas utmanande situationer.

Denna inspirerande episod ger en äkta och rörande bild av vad det innebär att vara en professionell fighter. Bayad berättar även om den ödmjukhet, disciplin och fysiska träning som kampsport ger, och uttrycker viljan att uppmuntra sitt kommande barn att ta upp sporten som en hobby. Så luta er tillbaka och njut av denna fascinerande inblick i livet som en framstående MMA-fighter.

Dela