Nyheter


Käftsmällspodden i Thailand – Avsnitt 1: ”Jag lever i kaos”

Publicerat 21 augusti, 2023

By Sebastian Vendel-MartinezTidigare i år var Käftsmällspodden och Maximum Sports i Thailand för att bland annat bevaka det svenska landslaget under VM i thaiboxning, men även för att följa den svenske toppthaiboxaren Freddy Castro Gonzalez

Den svenske thaiboxnings- loch kickboxningsmästaren Castro hade vid det tillfället spenderat flera månader i Pattaya, Thailand, för att träna under Chris Foster på Venum Gym. 

Under sin tid i Thailand har Castro hållit sig sysselsatt och har tävlar flertalet gånger på den legendariska arenan Rajadamnern. 

Sist Castro var aktuell besegrade han den stigande japanske talangen Yuto Numponthep i en spännande match

Nu har det första avsnittet släppts från resan! I det landar teamtet i Thailand och möter upp Castro, som berättar om hur hans nya träning gynnar honom samt vad han lärt sig under sin vistelse i Asien. 

Läs mer: Svensk Thaiboxning 2023: Matcher, Schema, Rykten

Video: Käftsmällspodden i Thailand – del 1

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! Håll utkik på YouTube för att se mer av Käftsmällspodden i Thailand samt för mycket mer inom svensk kampspport! 

ANNONS

Inlägget Käftsmällspodden i Thailand – Avsnitt 1: ”Jag lever i kaos” dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela