Nyheter


Käftsmällspodden lämnar samarbetet med Wolf Fight Promotion: ”hade ambitiösa planer”

november 6, 2023

 

By Sebastian Vendel-MartinezAndres Viracca är ägare av succépodden Käftsmällspodden och blev tidigare i höst delägare av Wolf Fight Promotion i ett stort steg för svensk kampsport. Det var stora planer på gång då två viktiga aktörer gick ihop i hopp om att skapa ett samarbete som skulle vara lönsamt för bägge parter, men även unga svenska kampsportare. Dessutom skulle eventet streamas gratis på Käftsmällspoddens YouTubekanal.

Nu har den dealen hunnit avbrytas redan innan den börjat. 

I ett meddelade till Maximum Sports berättar Viracca att han inte fått gehör för sina egna planer. 

– Det blir inget inköp av delägarskap för mig, jag har valt att inte investera i Wolf Fight Promotion. Jag hade ambitiösa planer för Wolf men fick inget gehör. Därför väljer jag att istället inte vara en del av Wolf Fight Promotion.

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

”Självklart tråkigt”

Wolf Fight Promotion grundades av den svenske MMA-fightern David ”Fatboy Slim” Jacobsson i hopp om att ge unga svenska fighters en schysst plattform att tävla på. 

– Självklart tråkigt att det inte materialiserade! Vi i Wolf gör detta på vår fritid och kommer fortsätta efter bästa förmåga att arrangera kampsportsgalor och sprida sporten vi älskar, berättar Jacobsson i ett meddelande till Maximum Sports. 

Organisationens nionde gala kommer att hållas på SBB Arena i Kalmar den andra december. Hittills i år har WFP hållit i fyra galor – två i Halmstad samt en i Jönköping. 

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Är du chockad över uppbrottet mellan Käftsmällspodden och Wolf Fight Promotion? 

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget Käftsmällspodden lämnar samarbetet med Wolf Fight Promotion: ”hade ambitiösa planer” dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela