Nyheter


Käftsmällspodden Malmö officiellt lanserad: ”Vem ska stoppa oss?!”

Publicerat 22 mars, 2023

By RedaktionenTidigare i månaden kunde Käftsmällspodden Göteborg lanseras – en ny filial av Sveriges största podcast om fighting. Nu har podden expanderat ytterligare och lanserat Käftsmällspodden Malmö!

Teamet kommer att bestå av Maximum Sports chefredaktör och ledande kampsportskommentatorn Sebastian Vendel-Martinez, skribenten och boxningsexperten Philip Dersén, kommentatorn och Redline Training Center-instruktören Ali Faraj samt Malmöprofilen och kampsportsfantasten Omar Sanchez.

Det är dock bara de tre förstnämnda som höll i det första avsnittet då podden gästades av den stigande stjärnan och landslagsfightern Ali ”The Alligator” Al-Jasim!

PODD

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

”Kunde inte vara mer nöjd över teamet!”

I debutavsnittet talade Al-Jasim om sin inställda match mot Jimmie Nilsson på Wolf Fight Promotion 6, sin tid i landslaget, förlusten i Fight Club Rush, proffstiden, UFC:s bantamviktsdivision och mycket mer!

Det första avsnittet var en succé och snart följer fler avsnitt, något Vendel-Martinez ser fram emot.

– Jag kunde inte vara mer nöjd över teamet vi fått ihop i Malmö, berättar Vendel-Martinez. Nu har vi poddar baserade i Stockholm, Göteborg och Malmö, vem ska stoppa oss när vi har baser i Sveriges största städer?!

Käftsmällspoddens grundare Andres Viracca har nu brett ut ett rikstäckande poddimperium utan dess like och är minst sagt nöjd över milstolpen.

– När vi lanserade Käftsmällspodden Göteborg sa jag att det bara var början, nu har vi ett kompetent team i Malmö som kan leverera utmärkta avsnitt och ge fansen och lyssnare ännu mer av podden som de älskar, säger Viracca.

Käftsmällsppoddens expansion är över för tillfället, men det finns inget är hugget i sten och en nordlig expansion är långt ifrån uteslutet.

Läs också:

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Vilka tycker du ska gästa Käftsmällspodden Malmö? 

ANNONS

Inlägget Käftsmällspodden Malmö officiellt lanserad: ”Vem ska stoppa oss?!” dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela