Kamaru Usman slår tillbaka mot Conor McGregor : “Jag ville bara gråta”MMAnytt.se

Den tidigare dubbelmästaren Conor McGregor uttryckte efter Kamaru Usmans knockoutförlust på UFC 278 att fighters inte borde ta med sina barn på matcherna. Enligt MMA-journalisten Mike Bohn var det Usmans dotter som tog förlusten allra hårdast. Bohn skrev på Twitter att han bevittnade att Usmans dotter fick bäras ut från arenan samtidigt som hon grät hysteriskt. Den tidigare welterviktsmästaren har nu svarat på irländarens kommentarer. – Kameran filmade publiken och de visade min gråtande dotter, det kändes jättekonstigt, sade Usman i Joe Rogans podcast. Jag reagerade direkt, jag ville bara gråta när jag såg henne. Conor McGregor twittrade och kritiserade mig för att jag tog med henne till matchen. Han twittrade några elaka saker, jag undrar verkligen hur lågt folk kan sjunka […]

The post Kamaru Usman slår tillbaka mot Conor McGregor : “Jag ville bara gråta” appeared first on MMAnytt.se.

Dela