Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/6/b/bjjtv.se/httpd.www/wp-content/plugins/og/includes/iworks/class-iworks-opengraph.php on line 331
Khamzat avslöjar vilken UFC-fighter han inte vill möta: “Jag är ett stort fan”MMAnytt.se

UFC-svensken Khamzat Chimaev (12-0 MMA, 6-0 UFC) har uttryckt att han ska “krossa alla” i UFC-oktagonen, men det finns en fighter som han har extra mycket respekt för. På presskonferensen efter UFC 279 fick 28-åringen frågan om han skulle vilja möta den tidigare mellanviktsmästaren Robert Whittaker. Khamzat svarade då att han helst inte vill möta den tidigare mästaren eftersom att han tycker Whittaker är en “bra kille” och att han respekterar hans fighting-stil. – Jag gillar den här killen, jag vill inte slåss mot “good guys”, sade Khamzat på presskonferensen. Jag behöver möta “bad guys”, så jag vill slåss mot någon “bad guy”. Så jag inte får dåligt samvete. – Jag vill träna med den här killen. Han är riktigt […]

The post Khamzat avslöjar vilken UFC-fighter han inte vill möta: “Jag är ett stort fan” appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy