Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/c/6/b/bjjtv.se/httpd.www/wp-content/plugins/og/includes/iworks/class-iworks-opengraph.php on line 331
Khamzat Chimaev hånar UFC-stjärnan – efter kritiken: “Vakna kompis!”MMAnytt.se

UFC-veteranen Jorge Masvidal (35-16 MMA, 12-9 UFC) har tidigare kritiserat UFC-svensken Khamzat Chimaev (11-0 MMA, 5-0 UFC). Trots att Masvidal inte köper hypen kring den obesegrade Allstars-fightern, så tror han att Chimaev kan besegra Nate Diaz på UFC 279. – Jag tycker inte att Khamzat är så bra som folk säger att han är, sade Masvidal till MMA Fighting. Jag tror bara på det jag ser, och jag har inte sett killen göra något. Jag skulle älska att krossa hans ansikte, nu när han börjar sälja PPV:s. – Jag tror att Khamzat förmodligen vinner, men jag kan se att Nate Diaz avslutar honom i fjärde eller femte ronden, när Khamzat blir trött. Han har inte den erfarenheten, och slösar sin energi […]

The post Khamzat Chimaev hånar UFC-stjärnan – efter kritiken: “Vakna kompis!” appeared first on MMAnytt.se.

Dela
Generated by Feedzy