UFC 294 närmar sig med stormsteg. På huvudkortet ställs Allstars Khamzat Chimaev mot den tidigare titelutmanaren Paulo Costa.

Khamzat Chimaev delar med sig av sina tankar

Efter mycket om och men stod det till sist klar att Chimaev skulle ställas mot Costa i sin återkomst till buren.

Via ett inlägg på sitt Instagram-konto berättade den obesegrade fightern att han alltid har varit en ensamvarg och ann ingen har trott på honom. Någonting som aldrig har har stört honom, eftersom han har en stark tro till sig själv.

I’ve always been a lone wolf and I always will be.

no one believed in me, I didn’t need that!

I believe in myself and Allah helps me!

if Allah is with me nothing will stop me InShaAllah

Chimaev är obesegrad i så väl UFC som i sin professionella karriär. Han kommer senast från en submission-vinst över Kevin Holland som ägde rum i september, 2022. ”Borz” står med ett totalt matchfacit som lyder 12-0-0.

Motståndaren Costa kommer senast från en vinst över Luke Rockhold, men hade åkte på två raka förluster innan dess. I samband med en av dessa matcher stod Israel Adesanya för motståndet och mellanviktsbältet stod på spel. Costa blev avslutad via slag i drabbningens andra rond. Han står nu med ett totalt matchfacit på 14 vinster och 2 förluster.

Fullt av intressant namn under UFC 294

UFC 294 är ett fullspäckat kort. I huvudmatchen kommer organisationens lättviktsbälte sättas på spel. Den regerande mästaren Islam Makhachev kommer ställas mot den tidigare bälteshållaren Charles Oliveira i en returmatch. I samband med deras första möte tog Makhachev hem segern via en arm triangle choke i drabbningens andra rond.

Magomed Ankalaev ställs mot Johnny Walker och den obesegrade supertalangen Muhammad Mokaev kommer leta efter en tionde vinst på sitt obesegrade matchfacit. Veteranen Tim Elliott kommer stå för motståndet i samband med fighten.

Vi kommer även få se den hajpade fightern Sharabutdin Magomedov gå sin första match i organisationen.

Eventet äger rum  på Etihad Arena i Abu Dhabi. Galan går av stapeln den 21 oktober, senare i år.

The post Khamzat Chimaev om att vara ensamvarg – ”Ingen trodde på mig” appeared first on MMA & UFC NYHETER – SVERIGE.

Dela