Nyheter


KLART: Då återvänder publikfavoriten Nabbe Malki för nästa fight!

Publicerat 12 mars, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Efter succédebut som MMA-proffs förra året är nu Nabbe Malki tillbaka för en ny match – på FCR 16!

Foto Tomasz PiwinskiFight Club Rush (FCR) kunde nyligen avslöja att Nabbe Malki (1-0) återvänder på FCR 16 som äger rum på Västerås Arena den tredje juli. 

Hittills är motståndet okänt men Malki tog nyligen till sociala medier för att utmana den intensiva och oortodoxa strikern Ebrima Faal till match. 

Inga andra matcher eller fighters har annonserats för galan i dagsläget. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Den största biljettsäljaren i FCR:s historia 

FCR 13 var ett monumentalt event för den Västeråsbaserade MMA-organisationen. Eventet ägde rum  Det innebar FCR:s första gala utanför hemmaplan samt intagande av den svenska huvudstaden. 

På galan gjorde publikfavoriten Malki sin efterlängtade proffsdebut mot ärkerivalen Taylan Isik. Malki är starkt kopplad till fotbollsklubben Hammarby och slog rekord för flest antal biljetter sålda för enbart en fighters skull. 

Fansen på plats fick se Malki briljera på fötterna med lysande striking och avslutade Isik via TKO i den första ronden. 

Tidigare i sin karriär har Malki slagit Christian Stigenberg och besegrade även Michael ”Pantera” Kouamé för att vinna en A-klasstitel i AK Fighting Championship. 

Läs också:

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Vem borde Nabbe Malki möta på FCR 16? 

ANNONS

Inlägget KLART: Då återvänder publikfavoriten Nabbe Malki för nästa fight! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela