Nyheter


KLART: Bittra rivalerna Linus Jönsson och Sanny Wallin möts i laddat derby

Publicerat 2 april, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Efter att ha mötts i buren en gång för att utbyta ett par ord kommer nu Göteborgsrivalerna att utbyta slag nästa gång de möts i oktagonen!

Foto: Patrik ”Pärlan” Persson Det må inte vara en stor överraskning, men nu är det klart: Göteborgarna Linus Jönsson och Sanny Wallin kommer att göra upp och reda ut deras rivalitet i buren på Wolf Fight Promotion (WFP) 7!

Galan äger rum i Jönköping den 27 maj och blir det första MMA-eventet i den småländska satden. 

Rivaliteten startade efter att Jönsson blev avslutad av en av Wallins lagkamrater. Efter Jönssons senaste seger möttes han och Wallin i buren för att utbyta ett par ord och fansen blev endast mer hajpade för att se mötet! 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Två lovande talanger från Göteborg

Jönsson representerar Fit4Fight och har mött Leonard Johansson och Pasha Tarzi med flera. Han är nu inne på en vinstsvit efter att ha avslutat Gustav Sandelin via submission och dominerade sedan norrmannen Tehvid Baltic på WFP 6. 

Wallin kommer ta klivet till A-klass-MMA efter en lysande som B-klassfighter. Han representerar Fighter Centre och har avslutat bland andra Samuel Knutar och David Staaf

Läs också:

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Vem vinner hatmatchen: Linus Jönsson eller Sanny Wallin? 

ANNONS

Inlägget KLART: De bittra rivalerna möts i laddat derby dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela