Nyheter


KLART: Käftsmällspodden streamar Bajen Open House ”Boxning vi är här nu!”

Publicerat 12 oktober, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Stefan ”Salt And Pepper” RomareDen kommande boxningsgalan Bajen Open House kommer att kunna ses live och gratis via Käftsmällspodden nästa lördag den 21 oktober! 

Beskedet kom i morse efter en överenskommelse mellan alla parter. Detta kommer att bli nästa kampsportsevent att sändas på Käftsmällspodden och följer exempelvis SM i Thaiboxning 2023, Wolf Fight Promotion 8 och de nordiska mästerskapen i thaiboxning. 

Hammarby Boxnings tränare Joel Grandell ser fram emot samarbetet. 

– Det är kul att galan streamas så att boxning når ut till en större publik, säger Grandell. Några av de bästa boxarna från Hammarby och Sverige  får gå match på hemmaplan, ofta tävlar de utomlands. Till exempel Elwin, Sipel, Majd. Det är kul att de får boxas här på hemmaplan. Det kommer förhoppnings några boxare från Norge som är riktigt bra som vi kan matcha de mot.

– Det är kul att vi kan ha våra egna tävlingar i vår nya lokal i Skarpnäck, det är viktigt för klubben. Förr åkte vi alltid och iväg för att tävla, men nu hoppas vi kunna anordna flera galor vare år. Då är det jättebra att hitta samarbeten som det vi har med Käftsmällspodden, fortsätter Grandell. Målet är att boxare på olika nivåer och åldrar ska få gå match, men även att några av de bästa boxarna i landet ska få göra det.

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Bajen Open House på Käftsmällspodden – så ses du galan

Hela galan kommer att streamas på Käftsmällspoddens YouTubekanal . Förmatcherna startar klockan 12:00 och elitmatcherna klockan 15:00. 

Eventet går av stapeln den 21 oktober på Hammarby IF Boxning på Skarpnäcks Gårdsväg 8E för de som vill se matcherna på plats. Barn har gratis inträde, ungdomar kommer in för 80 kronor och vuxna betalar endast 120 kronor.

– Boxning – vi är här nu! Det är dags att sätta boxning i rampljuset precis som vi gjort med andra kampsporter, säger Käftsmällspoddens grundare Andres Viracca.

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Inlägget KLART: Käftsmällspodden streamar Bajen Open House ”Boxning vi är här nu!” dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela