Nyheter


Krig mellan norrman och tjeckisk fighter klart för AFN 2!

Publicerat 19 juli, 2023

By Sofia Gembel

Foto: mattbak_shotsYtterligare en match klar för Allstars Fight Night 2!

Norrmannen Fabian Ufs ställs mot den tjeckiska fightern David Olsak på galan AFN 2 den 26 augusti!

Ufs har ett proffs-matchfacit på 2-0 och han kommer till Sverige för andra gången för att göra entré i buren. Sist han gick match i Sverige var inte alls länge sedan. Han var faktiskt en av de som syntes på debutgalan AFN 1 nu i början på juli. Här mötte han Sheriff Rahimi, och Ufs vann matchen via submission (rear naked choke) i första ronden!

Hans amatör-matchfacit ligger på 7-3 och majoriteten av hans vinster på amatörnivå har han nått via submission.

Som känt är det fortfarande inte lagligt att tävla i MMA i Norge, så det är förståligt att Ufs och flera andra norrmän tar sig till Sverige för att kunna få gå match.

Den tjeckiska motståndaren Olsak har ett proffs-matchfacit på 1-0. Han gick sin förra match på GCF 3 där han mötte Marek Novotny. Olsak blev segrare genom en vinst via enhälligt domslut.

Hans matchfacit på amatörnivå visar också siffrorna 1-0, där han mötte Zdenek Pavlik på GCF 38. Här vann han matchen genom delat domslut.

Vi har inte sett Olsak på AFN tidigare, men vi har sett honom träna på Allstars Training Center så det är inte första gången han sätter sin fot i lokalen där galan kommer äga rum.

Det kommer bli spännande att se hur dom tar sig an varandra i oktagonen om cirka en månad!

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Allstars Fight Night (@afn.mma)

AFN 2: Tillfälligt matchkort

Bantamvikt (A-klass): Liam Pitts vs. Fabian LongLätt tungvikt (A-klass): Najib Adams vs. Erwan BressonMegic Mike vs. Ralle Ralz 2Catchvikt 72 kilo: Abdallah Habib vs. Harda KarimFjädervikt: Tobias Bohlin vs. Afrim ThaqiFjädervikt: Sakhi Qambari vs. Sammy N’DunguFabian Ufs vs. David Olsak

Läs mer

Svenska UFC- och MMA-matcher 2023: Guide, Schema och RyktenKhamzat Chimaev med oväntat besked i natt: ”Jag vill ha fajten”Lista: Sveriges 10 bästa proffsboxare 2023

Tror du Ufs eller Olsak kommer sluta som segrare?

Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna!

ANNONS

Inlägget Krig mellan norrman och tjeckisk fighter klart för AFN 2! dök först upp på Maximum Sports | Ditt hem för allt om MMA och fighting!.

Dela